Du kan vara med i den nya "Durch den Monsun"-videon

översättning av: .Svea @ THF

Den 15 augusti kommer att vara kommer att vara tre-års jubileumet för att ha släppt Durch den Monsun, sången som gav upphov till bandets karriär. Vi här på Tokio Hotel internationella ville fira denna milstolpe på tre år. Så vi har tänkt sätta ihop en ny video, men för det, krävs det att du gör den fantastisk!

Vi skulle vilja att du skickade bilder som du själv tagit som visar vad du inspirerats till av låten. Du kan posera med ett paraply, eller dansa i regnet eller vadhelst du vill, så länge som de relaterar med något till låten. Vi kommer att kompromera bilderna till en stormig bakgrund och binda det samman till alla olika versioner av Durch den Monsun. Sedan den 15 augusti kommer vi att lägga ut videon på youtube så att alla kan titta, och dessutom sända ett ex till bandet på cd.

Reglerna:
Bilderna bör vara i jpg-format och större än 768 x 576 pixlar. Det bör även vara taget i landskapsformat hellre än porträtt-form (det betyder att den längsta delen av bilden bör vara genom [?] än upp och ner.
Var vänlig och inkludera namn och land i det du sänder. Det behöver inte vara på bilden, bara det finns med i mejlet som du skickar bilden. Om du inte skriver ditt namn, kommer vi ta en liten del av din e-mail address.
Var vänlig och se till att ditt material som du sänder är menat för alla åldrar. Detta betyder inget naket eller fula ord/svordomar. Denna video kommer att postas på youtube där alla kan se den. Om du inte skulle vilja att din mormor såg det du skickar, så sänd det heller inte till oss. Irrelevant material kommer inte att användas.
Sista datum är midnatt 30 juni. Vi kommer inte att godta något material efter detta datum. På det här sättet kommer vi ha gott om tid att sätta ihop det till en video.
Du bör ha ett meddelande översatt till tyska med bilden [?] men max 120 tecken. Vi kan inte publicera böcker på bilderna, så allt annat kommer inte i användning.
Skicka dina bidrag till [email protected] , och det är viktigt att du marker mejlet med Zusammen - Durch den Monsun i ämnet-spalten, annars kan det hända att ditt bidrag inte ses. Om du har några frågor, var vänlig och kolla här för att se om dina frågor redan blivit besvarade.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0