Nya videon!!

ÅHHH!! NU har dom lagt upp den nya musikvideon för deras nya singel Automatic och jag tycker videon va asbra!! Den stämde så bra överrens med sångtexten! Jag säger som Kenza; jag är nykär igen!
>>Här<< hittar ni videon!!

Vill du träffa TH?

Asså, världen ballaste tävling!
På tisdag kommet Tokio Hotel hit till Sverige och Kenza ska dit och träffa dom, men det grymaste är att hon har en tävling och den lyckliga vinnaren får följa med och träffa TH med henne!! Gissa om jag är med och tävlar liksom!! Tävla kan ni göra >>här<<!! Sen är det bara att hålla tumamrna och hoppas att man vinner!

Humanoid!

Idag har vi TH-fans fått en liten sneak-peak av en utav TH's nya låtar som heter Humanoid. Om ni går in här kan ni lyssna på den. Det är bara att skrolla ner lite.
Personligen tycker jag kanske inte att det helt låter som TH och den är ju lite speciell, men en bit in i låten tycker jag att den blir lite bättre. Tror att det här är en sån där låt som man måste lyssna på några gånger för att tycka om. Samtidigt som jag tycker att den kanske är lite mycket är det ändå något som gör att jag gillar den. Haha, kanske att det är TH som har gjort den?

Tokio Hotel TV - Seahorses and Nightmares (Episode 1, sea. 2)

>>Här<< är det första avsnittet på den nya säsongen av THTV!! Gud va jag har saknat det!!

GAAAHHHH!

TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE NÄSTA VECKA!!! LYCKAAAAAAAAA!!!

GRATTIS TILL VÄRDENS BÄSTA KILLAR!!

GRATTIS TILL VÄRLDENS TVÅ BÄSTA TVILLINGAR!! HOPPAS NI FÅR EN GRYM DAG OCH ATT VI FÅR SE ER SNART!

VI VÄNTAR PÅ ER HÄR I SVERIGE!

♥ ♥ ♥ 


RSS 2.0