Tokio Hotel ? De kommer tillbaka bättre än någonsin!

Nu börjar nedräkningen till Tokio Hotels återkomst på scen... de är fulla av energi och kan knappt vänta tills de får uppträda igen! Deras första stora konsert är i en väldigt speciell stad... Lissabon!

Bill, Tom, Gustav och Georg har redan väskorna färdigpackade inför deras andra resa till USA och de är väldigt ivriga att få stå på scen igen. Tro mig, de har aldrig förr haft ett sådant begär efter att få uppträda.

Batterierna är laddade
Tokio Hotel är lika förväntansfulla som deras fans inför att framträda igen och de är fulla av energi efter att ha tagit det lugnt under tiden för Bills operation och tillfrisknande. De saknar även sina fans och konserter. Första showen är den tredje maj på en amerikansk musikfestival, Bamboozle. De kommer att uppträda med bland annat Paramore och Snoop Dog! Tre dagar efter detta släpps skivan "Scream" i USA och alla förväntar sig en stor succé. I Kanada gick skivan raka vägen till sjätte plats på topplistorna, vilket gör Tokio Hotel till det första tyska bandet som får så höga poäng av den kanadensiska toppen. De är suveräna!

Mer om musiken
Skivan som Tokio Hotel släpper i USA heter "Scream", som i Portugal, men den har två nya låtar - "Live every second" och "1000 oceans", den engelska versionen av låten "1000 Meere". Samtidigt som skivan släpps kommer Tokio Hotel synas i programmet TRL, på MTV. De är även inbjudna att delta i showen "Late Night Show With Conon O'Brian", den nionde maj. Under tiden har den tyska kanalen VIVA nominerat dem i tre kategorier för Comet Awards 2008. Ända till den 23 maj kan man rösta på dem som Bästa band, Bästa liveact och Bästa video. Och var beredda, snart börjar deras Europaturné och de kommer äntligen komma hit till Portugal.

Det kommer en del överraskningar
Tokio Hotel håller på att förbereda överraskningar för deras konserter under Europaturnén, som börjar första juni i Lissabon. "Vi kan knappt vänta tills vi får möta våra fans igen! De är fantastiska, trots att vi ställde in alla konserter. De visar oss så mycket stöd och kärlek, så vi vill tacka dem och vi är tillbaka snart", säger Tom. Vi är väntar med spänning...

Bills brev
Bill är väldigt tacksam för allt stöd fansen runt om i världen har visat de senaste veckorna. Ett brev han skrivit själv är beviset, och vi har även översatt det åt er. Tom sa i en intervju att Bill "har skrivit en hel del i sin skrivbok", inte enbart för att kommunicera med personerna runt omkring (eftersom han inte kunde prata särskilt mycket) men även för att han har mycket inspiration för nya låtar. "Det finns inget som kan stoppa honom", medger Tom med ett brett leende.


Någon som vet när alla programmen med dom kommer sändas?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0