Artikel om MTVLA!

Tokio Hotel, vinnarna av Best song är tacksamma över stödet från sina fans.

Guadelajara, Jalisco,
Tokio hotel fick inte bara den tungan, vid Los Premios MTV LatinoAmericanos 2008, för ”Bästa låt” (Monsoon), deras fans van priset för bästa fan klubb.

Något som inte borde förvåna någon, deras fans stannade hela natten vid Guadelajaras flygplats, väntade på sina unga tyska idoler.
”Helt säkert, det här händer just för att vi har de bästa fansen i värden och vi är så glad för att vi har fans i så många länder, som här i mexico”, sa bandets vokalist.
Tom, å andra sidan, sa att en av hans stora önskningar är att få komma tillbaks till Mexico, för att åter få vara bland fansen som varken åt eller gick på toa, bara väntade på dem, för att deras sena ankomst gjorde en del fans lite lesdna.

En sak som överraskade Tyskarna och även Mexicanerna var att all fanatism inte skrämde dem, något de har bekräftat.
”Nej, det skrämmer inte oss och det förvånar oss inte (hur mycket beundra det finns för dem i landet) vi är väldigt glada över att ha många fans, och lite extra glada över att ha många här i Mexico, det är något väldigt imponerande” sa Bill, ” Första gången vi var här, gav vi 10 000 autografer och det var helt otroligt att det fans så många fans här.”

Men det var inte bara fantasterna enbart som fick de matt komma hit, har killarna erkänt, de ville värkligen se några av sina favorti band på Auditorio Telmex's scen.
”Gustav är verkligen ett stort Metallica fan, så han ville se dem” sa Bill, med ett stort leende och all den make up som fått massor av mexicansa unga flickor att falla för honom, flickor som så gärna ville se en konsert med dem.

” Nästa år, då kommer vi tillbaks, nu håller vi på att spela in ett nytt album och vi hr inga datum ännu, men någon gång under nästa år kan vi komma tillbaks hit” avslutar han.

Tack till Kaa@thf för översättningen + för att du postade detta


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0