[bild.de]: Maskerade flickor jagar Tokio Hotel.

Maskerade flickor jagar Tokio Hotel
Dem har följt efter dem sen månader tillbaka.

Hans fans spekulerar varför han förlorade kontrollen över sig själv. Finns det någon förklaring för hans beteende?


Tokio Hotel gitarristen Tom Kaulitz [19] och hans aggression på en bensinstation i Hamburg. Musikern slog tydligen en ung kvinna [21] i ansiktet efter att hon pressade en cigarett på hans bilruta. Hon har anmält rockstjärnan.

BILD har nu fått reda på: Den unga kvinnan tillhör ett stalkergäng från Frankrike. Dem kallar sig "Les afghanes on tour" [Afganer på turné]. Gänget sägs ha blivit skapat av fyra tjejer som har förföljt varje steg av bandet sedan ett halv år tillbaka. Den unga kvinnan är ofta maskerad eller har huva på sig.

Stalkerna har tydligen varit många runt bandets lägenhet. Dem har kastat ägg på deras bilar, skrivit hotbrev och trakasserat deras familjer.

I ett av hotbreven till Tokio Hotel som BILD har, hävdar tjejerna att dem är normala fans och hotar bandet att de kommande veckorna kommer få en "liten mardröm". Det står: "Lystring, lystring... Vi är missnöjda. Vi börjar bli otåliga. FÖRSTÅR NI OSS???"

Även mamman till Bill och Tom har blivit hotad de senaste veckorna och även attackerad. Det har väckts åtal mot stalkerna. [Fil nummer 2009 004 57397]

Tokio Hotel's manager och producent David Jost har bekräftat till BILD om incidenten.
Han säger: "En av de maskerade stalkertjejerna har attackerat en familjemedlem till Bill och Tom den 8:e April. Vi tänker väcka åtal mot den tjejen och nu även andra klagomål."

Tack till Lenny för engelsk översättning. Svensk översättning av Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0