Punkt 12: Slog Tom Kaulitz ett fan?

 

Slog han verkligen henne? På denna bensinstation attackerade Tom Kaulitz från Tokio Hotel en ung kvinna. Vad i hela världen hände?

Är Tokio Hotel-medlemmen Tom Kaulitz en buse? Hur som helst, denna natt kallades polisen i Hamburg, i närheten av musiker bostad. Telefonsamtalet var av en 20-årig kvinna som hävdar att Tom slog henne i ansiktet. Men det finns också en möjlighet att Tom är offret i denna historia. Konstanze Witzel och Eva Kreuz berättar mer:

Brottplatsen: En bensinmack i Hamburg-Bahrenfeld.
Offret: Ett kvinnligt fan.
Påstådda gärningsmannen: Tokio Hotel's gitarrist Tom Kaulitz.
Kan han, en tonårsstjärna, vara en brutal buse? Hur som helst, Polisen's pressmeddelande i Hamburg bekräftat kvällens händelser den senaste natten:

[Polisrapport] "Efter en fysisk konfrontation mellan en 21-årig kvinna och en 19-årig musiker sent på onsdags kvällen, fick polisen i Hamburg göra förundersökningar."

Men hur blev detta ens en konfrontation? Vad var anledningen till att Tom blev så allvarlig? Igår kväll runt 23.00 ska Tom Kaulitz ha åkt till en bensinstation med sin Audi, där han ska ha blivit igenkänd av denna (i röd cirkel) 21-åring och hennes fyra tjejkompisar. Vår reporter fick se händelsen på övervakningsvideo, en video som har blivit omhändetagen av polisen.

[Thilo Buchholz (Reporter)] "En tjej tog en bild genom fönstret. På grund av det, gick den unge mannen ur bilen, det var inte helt synbart vem det var, det finns likheter med Tom Kaulitz, något byggt ung man med en vit huva... Han klev ur bilen och slog tjejen i ansikte..."

Tjejen från Frankrike ska ha blivit svårt skadad av Tom, för en kort stund kunde hon inte höra nåt på ena örat. Hon blev tvungen att behandlas medicinskt på platsen. Än så länge, finns det inget officiellt uttal från Tom's management. Men, från hans omgivning (whoot?) finns det rapporterat att tjejen som antas vara ett fan har trakasserat Tom ett flertal gånger förut. Idag är det meningen att Tom ska bli intervjuad av polisen, för att ta reda på vad den verkliga anledningen var att Tokio Hotel-stjärnan påstås ha blivit arg.

Engelsk översättning av ArTax @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0