[RTL Explosiv]: Fan påstås misshandlad.



[Ross Anthony är en tidigare vinnare av den tyska versionen
av American Idol och Joey Kelly är en medlem i Kelly Family.]

Vanligtvis behöver man inte ringa polisen när man möter en kändis på gatan. Men dessa fyra unga tjejer har påstådda minnesvärda möten med Tom Kaulitz, eller snarare: hans näve. Tjejen säger till polisen att Tom Kaulitz slog henne: I ansiktet, och på örat. Och allt detta bara för att, enligt henne, hon tog en bild på honom.

Ross Anthony: Om det verkligen är såhär, och Tom verkligen slog ett fan i ansiktet, är det oförlåtligt bara för att, även som kändis, måste man ha respekt för fansen.

Joey Kelly: Dessa hardcore-fans, vi har själva upplevt dem, men tack och lov har vi inte dem längre, um.. Dem är farliga! Dem agerar som sjuka människor. Uppenbarligen. Faktiskt så är dem väldigt farliga. För exempel, dem skulle, när dem inte får tillräckligt med uppmärksamhet söker dem och försöker förstöra dig.

Många har frågat sig själva en lång tid redan hur musikerna från Tokio Hotel egentligen hanterar detta: Skrikande tonårstjejer när -och var killarna visas offenligt. Och till och med framför deras hus i Hamburg är det synliga spår efter fan-cults som går bortom varje normal åtgärd. Men detta är bara den ofarliga delen med galen fan-kärlek, som Janitor berättar för oss:  

Janitor: Störningarna här var inte precis trevliga, kan man lätt säga. Dem har redan mycket problem med att hålla tonåringarna borta. Vissa gånger, måste polisen bli tillkallade, bara för att dem (fansen) är så arroganta att portvakten nästan inte kunde hålla dem tillbaka.

(...)

Som polisen berättade för en kort stund sedan, blev den unga kvinnan lätt skadad av Tom Kaulitz. Fortfarande är det anklagelser med kroppslig misshandel och det ska inte tas lätt: Maxstaffet för det är 5 år.

Svensk snabb översättning av Elina och tack till Artax @ THA.
Ge creds ifall ni tänker använda detta någonstans.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0